ISPARTA / EĞİRDİR - GÖKTAŞ İLKOKULU

GÖKTAŞ İLKOKULU

GÖKTAŞ MAHALLESİEĞİRDİRISPARTA
Vizyon
Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen,Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen,yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Kaloriferli
Uydu İnternet (VSAT)
Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
ISPARTA-EĞİRDİR-Göktaş Mahallesi
Isparta Merkeze 45km,Eğirdir´e 7km uzaklıktadır.